17 Kasım 2011 Perşembe

Flormar Loose Powder



Bu ürün kesınlıkle muhteşem flormar gelıştıgını ve degıstıgını bence bıkez daha bu urunlede gösterıyor. Bu bır sabıtleyıcı toz pudra hepınızınde bıldıgı gıbı fondoten uzerıne uygulandıgında gerçekten kusursuz ve dogal bır goruntu verıyor. Eğer kapatıcılık ıstıyosanız pudra ponponuyla uygulayın aksıne ıstedıgınız fondotenı sabıtlemekse fırcayla uygulayın emınım sonuctan cok memnun kalıcaksınız

İçini Açtıgınızda pudrayı uygulamak için böyle bir Ponpon cıkıyor ve cok kullanışlı kesınlıkle bununla uyguladıgınızda guzel bı kapatıcılık elde edıceksınız ama surerken dıkkat etmenız gereken tek bısey var yapısının toz olması sıkıstırılmıs pudralar gıbı uygulanması kolay degıl malesef compact pudralara göre uygulamak daha zor olucaktır sızın ıcın ama professıonal bı goruntu ıstıyorsanız kesınlıkle toz pudraları denemenız gerektıgını soyleyebılırım...Fıyatı 12tl cıvarında
NASIL KATILACAKSINIZ ?

-öncelikle AŞAĞIDAKİ METNİ KOPYALAYIP  varsa bloglarınız da yayınlayıp çekilişimizi duyuruyorsunuz..metin içerisindeki linklerin blogunuzda çıkmış olmasına dikkat ediyorsunuz..

kopyalayacağınız metin : "www.eczanemizde.com ve Çatı Katı Blog işbirliğiyle Flormar Makyaj Ürünleri hediye kampanyası başlamıştır.. sizde katılmak ve şansınızı denemek isterseniz buraya tıklayın,çekilişe katılın :) "

-blogunuz yoksa twitter ya da facebook hesaplarınızda bu postu paylaşıyorsunuz..

-sonra  aşağıdaki linke tıklayarak eczanemizde.com'un  facebook sayfasını beğeniyorsunuz.. 


-ve son olarak "işlem tamam" şeklindeki yorumunuzu bırakıyorsunuz bu posta ve çekilişe katılmış oluyorsunuz :)

çekilişe şartları yerine getiren herkes katılabilir..blog sahibi değilseniz mutlaka ad soyad ve mail adreslerinizi ekleyin yorumlarınıza..  mail adresi olmayan yorumları çekilişe dahil edemeyeceğim..

çekilişimiz 1 Aralık Perşembe günü sona erecek ve en kısa zamanda kazananı belirleyip duyuracağım inşallah.. 

*Ne kazanacaksınız ? ürünleri buradan ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz..

*Ürünlerin renkleri kazanan kişinin isteğine göre belirlenip gönderilecektir..

BU GÜZEL HEDİYELERİ BİZE SUNDUĞU İÇİN Çatı Katı Blog olarak eczanemizde.com'a  TEŞEKKÜR EDİYORUZ :)