25 Nisan 2012 Çarşamba

Cecile Loose Powder

 Cecile ürünlerinin genelini seviyorum bu pudrada onlardan biri tek kötü yanı malesef fazla renk seçeneği yok ve genelde renkler koyu çok beyaz tenliler için uygun ürün yok bende beyaz tenlyim aslında ama biraz yanmamın etksiyle fondöteniminde açık renk olması sayesinde rahatlıkla kullanabiliyorum.


  Bu ambalajını ben çok beğeniyorum ama ambalajı değişti yeni olanda var bende görüntü olarak biraz daha küçük ama gramaj olarak aynılar neredeyse ciltte duruşu fondöteni sabitlemesi çok güzel bu kadar iyi bir performans beklemiyordum açıkcası beni çok şaşırttı bu ürün hafif ışıltılar var içerisinde ama öyle sim gibi filan değil cilde sağlıklı hoş bir görüntü veriyor bu pudrayı aldığımdan bu yana sürekli kullanıyorum ayrıca uyguladıktan sonra cildinize dokunun o yumuşaklığı hissedeceksinizdir ürün gerçekten mükemmel yapısı çok güzel yumuşacık bir pudra.

  İçersinde böyle bir ponponu var ama ben fırçayla uygulamanızı tavsiye ederim ben öyle yapıyorum daha doğal ve hoş bir görüntü oluyor eğer fondöteninizin kapatıcılığı azsa ponponuyla uyguladığınızda yine muhteşem bir görüntü ortaya çıkıyor keşke daha açık renkleri olsaymış bende ki rengi 01 en açık renk ama normale göre baya koyu malesef 02 numarası melez yada ancak bir zenciye uyar 03 numarasıda allık niyetine kullanılabilir çok ışıltılı pudra olarak kullanılabilecek tek rengi 01.

  Rengi tam olarak görmenizi istedim renk bu şekilde aslında fazla koyu değil ama dediğim gibi çok beyaz tenliyseniz rengi uymayacaktır. Fiyatı; 20 tl civarındaydı.

6 yorum:

  1. Flormar ın loose powder ını öneririm ben 13 lira onun fiyatı da. Kesinlikle denemelisin onu çünkü açık renkleri mevcut ışıltısı da yok.Aynı saydığın özellikler onda da var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cnm onuda kullanıyorum çok beğeniyorum bende loose powder takıntısı var diyebilirim nerde görsem alıyorum hatta en sevdiğim pudralarımdan biri flormarnki bu cecilin pudrasının yapısı bıraz daha ince sanki sevdim ama renk problemi yüzünden büyük bir -'si var

      Sil
    2. Renginden dolayı önerdim ama zaten varmış canım güle güle kullan hepsini :) ben de çok seviyorum loose powder ları bi de her yere saçılmasalar :)

      Sil
    3. Teşekkurler canım sende güle güle kullan :) kesinlikle katılıyorum çok saçılıyolar

      Sil
  2. Cecile Türk markalarının içinde benim en çok beğendiğimdir.Hatta bu pudranın bronz ışıltılı olanını vücut için kullanıp bitirmiştim birkaç yıl önce.Bu arada takipçinim bana da beklerim :)
    http://makeupisrehab.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten de cecile ve flormar bence en iyi türk markası cnm

      Sil