18 Aralık 2012 Salı

Essence Twilght Shimmer Powder



  Merhabalar kızlar yine uzun bir aradan sonra  bugün çok şükür artık birşeyler yazmak için vakit bulabildim bugün artık çoook konuşulmaya başlanan essence'n twilght koleksiyonunda ki pudradan bahsedeceğim.

 Resimlerde de görebildiğiniz gibi aşırı derecede sarı alttonlu bir ürün pudra diyemeyeceğim bana göre kesinlikle pudra değil hatta bana göre elmacık kemiklerine aydınlatıcı olmak için bile çok sarı açıkcası ben pek sevemedim bu ürünü sadece kahverengi tonlarında makyajlar yaptığımda göz pınarlarım için ve kaş altım için kullanmak hoşuma gitti onun dışında her zaman kullanabileceğim bir ürün değil malesef fiyatı 10tl olması lazım.Fiyat performans olarak yinede fena bir ürün değil bence.

5 yorum:

  1. bencede haklısın bu ışıltıyla pudra olarak kullanılmaz,kullanırsakta edward gibi güneşe çıkınca parlarız :)) Bloğunu severek takipteyim senide bloğuma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen cnm ne yaparsam yapıyım kullanmama ihtimal bile yok artık far niyetine güzel güzel kullancam başka çare kalmadı :))

      Sil
  2. bende araştırdığımda sarıya dönük bir renk olduğu için beğenmemiştim iyiki almamışım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyikide almamışsın cnm gerçekten çok gereksiz bir ürün

      Sil
  3. Twilght koleksiyonunu bende beğenmedim.Günlük hayatta kullanılacak ürün hiç yok nerdeyse,yorumlarına katılıyorum canım.
    Banada beklerim :)

    YanıtlaSil