5 Eylül 2012 Çarşamba

ESSENCE Eyeshadow Base ( Far Bazı )



  Alışveriş postumda da bahsettiğim gibi artık döndüm ve postlar arka arkaya gelicek :)
Öncelikle bu far bazını çok beğendiğimi söylemeliyim.

- Göz kapağınıza güzel bir baz oluşturuyor

- Farı sürdüğünüz zaman yaklasık 6-7 saat çizgilenme yapmıyor farda herhangi bozulma olmuyor

- Yoğun bir kıvamı var çok az miktarı bile tüm göze yetiyor

- Kutu gibi birşeyde olmaması daha büyük + benim için çünki o tarz ürünleri hijyen açısından sevmiyorum

- Eğer göz çevreniz yağlısa daha çabuk çizgilere dolabilir göz çevrem kuru olduğu halde 6 saatte filan çizgilenmeye başladı.

- Tek renk olması hoşuma gitmedi

- Fiyatı 8 küsür bişeydi Fiyat-Performans açısından alınası bir ürün :)

5 yorum:

  1. Merhaba, essence far bazı ile ilgili bloglarda bilgi aramak icin googleladığımda blogunla karşılaştım ve devamını da biraz geziyim dedim. pudralarını ve fondotenlerini karşılaştırarak anlattığın postlardan sonra blogunu okumaya devam etmeden once bir tesekkur mesajı yazmak istedim. Nedenineyse simdi geliyorum =) Makyajla çok alakası olmayan bir üniversite öğrencisi olarak (sabahları 3 dakika fazla uyumayı kendine kar sayan bir insan oldugum için evden apar topar çıkan bir insan olarak da diyebiliriz buna =)son bir kaç ayda makyaja merak sardım ve araştırmaya başladım böylece ne kadar çok türkçe makyaj blogu oldugun gorup sasırdım. google'ın ilk sayfasından baslayarak okumaya basladım cok da fazla sey ogrendiğimi itiraf etmeliyim. ancak bu bloglardaki en buyuk sıkıntım surekli laura mercier, nars, benefit, bobbi brown vs vs gibi ya internetten getirilen ya da genellikle benim öğrenci bütçemi çok aşan ürünlerden bahsedilmesiydi (evet renkli nemlendiri almak istediğimde laura mercier'in en en en iyisi oldugunu biliyorum ama ben yine de gratisin anneler günü indirimini beklemeliyim ki the balm shelter alabileyim, LM hakkında 15 tane iyi yorum bu gerçeği maalesef değiştirmiyor)
    ancak senin blogunu biraz karıştırdım ki evet bu benim aradığım blogmus!! flormarın yenilendiğini görüp beğenen veya maybelline pudra kullanan bir tek ben değilmişim!!!
    evet bu kadar basit bir teşekkürü nasıl bu kadar uzun uzun anlattın diye sorma =) kısacası tesekkurler ve umarım yazmaya dikkat edersin =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. *"yazmaya devam edersin" diyecektim en sonunda =)

      Sil
    2. Teşekkür ederim cnm güzel yorumların için şimdi şöyle söyleyim bir çok pahalı marka var evet %90'da kaliteli sayılırlar fakat illede pahalı olup kaliteli olacak diye bir durum yok açıkcası türk markalarının bu kadar gelişmiş olması bana gurur veriyor bir türk olarak özellikle CECİLE, PASTEL, FLORMAR gerçekten kaliteli ki flormar bu sene daha da atağa geçti. Birde şöyle birşey varki yaşadığım yer nedeniyle şuan malesef mac yada sephora'ya ulaşamıyorum ulaşabilseydim sadece ten ürünlerini mac'ten alırdım çünki bununda nedeni diğer markalarda ne olursa olsun tam rengini bulamıyorsun. The Balm'a gelince bence harika bir marka özellikle aydınlatıcını çok beğeniyorum Mary Lou Manizer gerçekten üstüne yok.Tekrar teşekkürler güzel yorumların için :)

      Sil
  2. blogunu okuyamıyorum :s siyah zemin üzerinde okumak çok zordur bence temanı değiştirsen okumak daha kolay olacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam cnm deiştirdim temayı daha sonrada düzenlicem artık

      Sil